Дезінфекція на підприємствах і в установах

5 листопада 2020

Виконання вимог санітарного законодавства нашої країни на підприємствах громадського харчування, навчальних закладах, в салонах нігтьового сервісу і тату, лазнях, перукарнях, спортивних залах, м'ясопереробної і молочної галузі, організаціях, що здійснюють медичну практику, підприємствах громадського транспорту та інших закладах, є запорукою престижу вашої організації, гарантією високої якості продукції / послуг і повної безпеки ваших споживачів. Тому й не дивно, що особлива увага приділяється дезінфекції, своєчасне і професійне проведення якої забезпечує отримання задовільних результатів виробничого контролю та успішне проходження перевірок з боку санітарно-епідеміологічних органів.

Дезінфекція - це комплекс протиепідемічних і протиепізоотичних заходів, спрямованих на знезараження (знищення) збудників інфекційних захворювань (патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів), руйнування токсинів на об'єктах зовнішнього середовища. Завданням дезінфекції є запобігти потраплянню хвороботворних мікробів на поверхню рани, шкіру або слизові і не допустити поширення інфекції серед своїх клієнтів.

Які предмети піддаються дезінфекції?

На підприємствах громадського харчування, втім як і в інших виробничих і бізнес структурах, дезінфекції піддаються всі поверхні, інструментарій, апарати, інвентар для прибирання, посуд, сміттєзбірники, руки обслуговуючого персоналу, медичні та харчові відходи, вироби багаторазового використання, дитячі іграшки. Виконати цю складну задачу легко, якщо поруч з вами справжні професіонали своєї справи в обличчі компанії "PESTCO". Ми здійснюємо як осередкову, так і профілактичну дезінфекцію від кору, грипу, туберкульозу, гепатиту В. У нас прекрасні можливості і матеріально-технічна база для здійснення очистки систем вентиляції та кондиціонування, транспортних засобів, сміттєпроводів, резервуарів, холодильних камер, верстатів та іншого обладнання . Ми знезаражуємо приміщення в лікарнях, санаторіях, палати і кімнати після хворих і померлих.

Які методи знезараження ефективні?

На це питання відповісти однозначно досить складно, адже для кожного середовища і сфери діяльності існують індивідуальні засоби і свої правила обробки. Наприклад, дезінфекція в осередку чуми повинна бути спрямована на знищення її збудника Yersinia pestis, при цьому обробляються всі предмети, починаючи від входу в приміщення, а також білизна, біологічні відходи, виділення і особисті речі хворого. Таке сильний засіб не підійде для обробки інструментарію в манікюрному салоні, тут буде актуально використовувати Бланідас. До того ж знезараження може проводитися не тільки у відповідності до розробленого плану, а й нести постійний характер, як один з технологічних процесів при пастеризації молока і обробки води в водозабірних станціях.

Давайте розглянемо, які види дезінфекції бувають і як їх відрізнити:

  • Профілактична дезінфекція. Показаннями для її проведення є висока ймовірність скупчення мікроорганізмів і загроза поширення інфекції. Процедура не пов'язана з наявністю епідемічного вогнища. При дотриманні нормативних документів і вимог органів, які проводять санітарно-епідеміологічний нагляд, профілактичні заходи самостійно можуть проводити господарські організації, де виробництво має безперервний цикл.
  • Осередкова дезінфекція, що включає поточну і заключну стадію на об'єкті, де виявлений хворий, після його транспортування  в інше відділення, виписки або смерті.

Якщо вам необхідно провести дезінфекцію на своєму підприємстві, наша компанія готова надати весь спектр послуг для попередження і передачі інфекцій. Телефонуйте, відповімо на всі ваші запитання і виїдемо в найдальший регіон.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція