Як позбутися мишей в будинку?

29 серпня 2020

Чуєте, як ночами в кутку кімнати з'являється шурхіт, а повітря насичене специфічним запахом сечі? Що ж, це вірні ознаки того, що у вашому будинку завелися миші, які в пошуках їжі проникли в житло через дрібні щілини, каналізаційні люки, технологічні отвори і інші шляхи проникнення. І ось тут виникає питання, як позбутися мишей в будинку, які з надзвичайною ненажерливістю поїдають не тільки ваші запаси продуктів, але і не гидуються поліетиленових пакетів, книг, одягу і навіть взуття. Завести кішку - це, звичайно, хороша ідея, але вона теж вимагає догляду, до того ж  із заниженою  увагою домашня тварина не завжди може впоратися з поставленим завданням. Рішення є - потрібно купити надійні засоби для знищення мишей, їх в асортименті на українському ринку досить таки величезна кількість.

Найпоширеніші методи боротьби з гризунами

Як позбутися мишей в приватному будинку або квартирі за допомогою дератизаційних засобів, знає не кожен, але це не біда, адже на кожній упаковці є детальна інструкція, дотримуючись якої ви зможете організувати масштабні винищувальні заходи. Для дератизації приміщень і прилеглої території пропонують використовувати такі рішення:

  1. Спеціальне обладнання для вилову і знищення мишей, серед якого зручні та практичні принади- контейнери, механічні пастки та інші пристосування з системами блокування і іншими конструктивними особливостями. У них можна розміщувати отруту, їстівні приманки і навіть клейові пастки;
  2. Різні хімічні склади, дія яких викликає задуху і внутрішню кровотечу у гризунів, а в наслідку - їх загибель;
  3. Клейові пастки, з досить липкою основою, на яку потрапляють ці маленькі шкідники. Вони можуть мати в своєму складі різні добавки, запах яких притягує мишей. У цій категорії товару можна знайти рецепти, завдяки яким можна знищувати групу ссавців, які виявили високу стійкість до інших родентицидів. У їх числі пастка "Смерть гризунам" і подібні препарати.

Якщо ви не знаєте як позбутися мишей в будинку або на підприємстві, зерносховище або продуктових магазинах, краще звернутися до професіоналів, вони якісно, ​​оперативно і максимально ефективно виконають всі етапи робіт по боротьбі з гризунами. У них є для цього досвід, обладнання та хороші препарати.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція