Топ антисептиків для рук і поверхонь

19 січня 2021

кращі антисептики для рукВ умовах активного поширення інфекцій чисті руки і поверхні - запорука здоров'я користувачів різних вікових груп. Підтримка заданих гігієнічних умов в оглядових, операційних блоках, в медустановах і вдома є ефективним методом профілактики різних хвороб. В умовах обмеженого доступу до води, для забезпечення гігієни найкращі антисептики для рук.

Шкірні склади

Це сучасні дезінфікуючі засоби для обробки рук, операційного поля шкірних покривів та ін. Вони запропоновані в різноманітних формах випуску:

  • спреї;
  • гелі;
  • концентрати для розведення водою.

Який антисептик краще для рук, залежить тільки від вимог та індивідуальної чутливості користувача. Увагу варто звертати на вміст спирту, спектр дії препарату, вивчати уважно інструкцію (дозування, час втирання в шкіру).

Сучасні склади впливають на збудників різної етіології, багато які йдуть без ароматизаторів і алергенів. Універсальні рішення типу Стериліум, Вінсепт, Кутасепт Ф, Кутасепт Г підходять для користувачів з чутливою шкірою, схильних до алергії. З характерним запахом будуть засоби АХД 2000 експрес, Гронтанол Е, Клін Стрім.

Хороший антисептик для рук в обов'язковому порядку повинен володіти оптимальними властивостями:

  • справлятися зі знищенням вірусів, бактерій, грибків;
  • ідеально збалансована композиція складу дбайливо очищає шкіру, не пересушує її;
  • пом'якшувальний ефект, забезпечення еластичності шкірних покривів;
  • пролонгована дія - як мінімум 3 години ефективність після нанесення.

Альтернатива миття рук з водою і милом, додатковий етап ретельної обробки пальців і долонь від патогенних мікроорганізмів - ось, що таке санітайзер для рук. Він застосовується в побуті, в медустановах, громадських місцях, в офісах, торгових центрах тощо. Підбирати оптимальне рішення потрібно під особливості експлуатації.

Рейтинг антисептиків очолюють гелі та рідини у флаконах з дозаторами. Мінімальний контакт з руками (пари натискань достатньо для розпилення), економічна витрата, універсальна установка (настільна, настінна в тримачах та ін.)

Дезінфектори поверхонь

кращі антисептики для рукСклади на основі екологічних компонентів, адаптованих до середовища проживання людини, пропонуються у великій тарі у вигляді концентратів. Вибір антисептика для рук і поверхонь залежить від багатьох факторів:

  1. Форма випуску.
  2. Консистенція, наявність запаху.
  3. Фасування і тип тари - флакон з розпилювачем, дозатором, пляшка, каністра.
  4. Сфери застосування - домашні умови, операційні, лабораторії, оглядові кабінети тощо.
  5. Швидкість вбирання.
  6. Термін зберігання приготовлених розчинів. Наприклад, гель Вінсепт відразу наноситься на руки, рукавички, а підготовлений робочий розчин Амісепт зберігається 16 діб. Виробники рекомендують готувати дезінфікуючі засоби безпосередньо перед використанням, щоб активні компоненти не випаровувались і забезпечували заявлену ефективність. Дезінфектор Екобриз зберігає свої властивості навіть після замерзання і відтавання.

Широко розповсюджені таблетовані форми випуску дезінфектантів. Таблетки Жавель-Клейд, Бланідез, Санідез після розчинення у воді виділяють активні протимікробні речовини, набувають характерний запах хлору.

Для обробки важкодоступних місць ідеально підійдуть аерозолі типу Аеродезін.

Рейтинг популярності

Пропонуємо невеликий топ антисептиків для рук і поверхонь на думку наших покупців:

  1. Спрей Аргенвіт на основі наночастинок срібла. Протигрибковий, антибактеріальний, протиінфекційний засіб універсального призначення підходить для обробки іграшок, взуття, одягу, дезінфекції різнорідних поверхонь в салонах краси, обробки рук і шкірних покривів.
  2. АХД 2000 експрес. Шкіра пацієнтів перед операцією, ін'єкціями, руки медперсоналу, операційний інструментарій - препарат ефективно усуває збудників різних інфекцій (бактеріальних, вірусних, грибкових).
  3. Вінсепт експрес. Спиртова прозора рідина для швидкої дезінфекції предметів меблів, інтер'єру транспортних засобів, медичного і косметологічного обладнання / інструментів, рук пацієнтів і персоналу. Пролонгована дія триває не менше 3 годин після обробки.

В Україні купити найкращі шкірні антисептики і засоби поточної, екстреної дезінфекції різних поверхонь пропонує інтернет-магазин нашої компанії PestCo. Концентрати та готові склади, невеликі косметичні гелі та об'ємні каністри професійних медичних препаратів на довгий термін застосування - є рішення на будь-який бюджет. Є можливість вивчити відгуки користувачів до обраної позиції, характеристики товару, замовити будь-яку кількість дезінфектантів.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція