Як усунути неприємні запахи в автомобілі

26 березня 2021

Незачинене під час дощу вікно, кузов, що прохудився, де через корозійні місця проникає волога, тривалий простий транспорту в неопалюваному гаражі, пролитий сік/кава на м'яке сидіння, мокрі килимки - причин багато, щоб почати шукати рішення, як прибрати запах у машині. Тяжкого амбре важко позбутися, але неможливо з ним миритися.

Усунути першопричину

як прибрати запах в машиніЛогічно, що перше рішення, як позбавитися від тухлого запаху в машині – прибрати його джерело. Висушити килимки, помити та просушити сидіння, м'яку оббивку салону. Спочатку потрібно з'ясувати причину виникнення «важкого» повітря:

  • куріння в авто. Дим проникає у всі м'які частини салону, накопичується і довго нагадує про себе;
  • залишки їжі. Шматок, що завалився під сидіння, згодом почне розкладатися і пахне, стане джерелом поширення цвілевих грибків;
  • підвищена вологість. У герметичному просторі їй просто нікуди йти. І характерний запах вогкості буде першим провісником цвілі.

Знайти причину - дієвий крок на шляху правильного вирішення, як прибрати неприємний запах у машині. 

Поетапний план

Щоразу відправляти авто на хімчистку - не найекономніший варіант. Провести процес можна самостійно, тим більше, що сучасна хімічна промисловість пропонує безліч якісних засобів.

Як прибрати запах з машини самостійно?

  1. Знешкодити його джерело.
  2. Ретельно помити, продезінфікувати всі поверхні (розчинами Бланідаз, Санідез, Екобриз та ін.).
  3. Пропилососити салон, не забути про важкодоступні місця.
  4. Перевірити забрудненість салонного фільтра, системи вентиляції.
  5. Якісно провітрити авто після хімічної обробки.

Якщо є спеціальний парогенератор, можна обробити салон парою з додаванням ароматизованих складів. Але замаскувати смердючий запах не означає його локалізувати та прибрати. Та й для вмісту салону витримувати вплив пари, конденсат, що осів, не завжди доречно. 

Професійний підхід

Як прибрати запах з сидіння автомобіля, якщо всі описані методи не ефективні? Скористайтеся пропозицією команди PestCo. З таким підходом комплекс дітей послуг ви зможете отримати недорого і швидко. Кожен сантиметр салону авто буде оброблений, всі важкодоступні місця (стики, простір, щілини оббивки тощо).

Найефективніший спосіб, як прибрати запах з машини - озонування. Це глибоке оброблення озоном всіх тканин, твердих поверхонь салону. На молекулярному рівні озон нейтралізує молекули домішок органічного/неорганічного походження повітря.

Сильний окислювач, озон, генерується спеціальним обладнанням. В інтернет-магазині PestCo можна купити або замовити послугу з разового застосування. Економічно вигідне рішення, як прибрати запах у салоні авто швидко. Усього кілька хвилин роботи приладу та патогенна мікрофлора, грибки, неприємні аромати будуть усунені.

Чому озонування?

  1. Усуває причину смердючісті - на рівні молекул нейтралізує отруйні речовини, бактерії, віруси.
  2. Впливає на запахи різної природи - гар, смог, продукти життєдіяльності людини, вихованців, хімпрепарати та ін;
  3. Повна безпека. Після розпаду молекул озону залишається кисень. Досить просто зробити вологе прибирання салону після озонування.

Вам не потрібно витрачати час на те, як прибрати запах вогкості в автомобілі, купувати масу хімії. У PestCo оперують перевіреними алгоритмами очищення, в арсеналі фахівців сучасне обладнання та знання найкращих методик боротьби з неприємними запахами.

Зручно, що фахівці практикують індивідуальний підхід до кожного клієнта. Немає випадків, ідентично схожих між собою. Але є універсальний спосіб видалення смердючого комори з салону авто. Тривалість озонування підбирають під конкретні умови, фахівці порадять найкращі хімпрепарати для очищення м'яких та твердих покриттів. Відмінні миючі властивості, віддушка, нейтральність до корозійних процесів, дбайливе ставлення до делікатних матеріалів - все це обов'язково врахують при виборі складів для збирання в авто.

PestCo проводить контроль санітарного стану об'єктів різної складності. Легкові та вантажні авто, пасажирські автобуси – озонування будь-яких транспортних засобів. Ця процедура не лише бореться із запахами, а й із комахами, патогенною мікрофлорою. В інтернет-магазині готові до роздрібних та великих оптових замовлень. Доставка обладнання та професійної хімії у будь-який регіон України.

Про ефективність використання послуг PestCo говорять відгуки задоволених клієнтів. Різні галузі промисловості, побуту, комерційного сектора можуть скористатися пропозиціями фахівців. Ваші співробітники, близькі люди заслуговують бути у чистих, безпечних приміщеннях чи авто.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція