Як позбутися тарганів у готелі

18 листопада 2021

Зростання популяції комах здатне погубити успішність будь-якого бізнесу. Шукати ефективні методи, як позбутися тарганів у готелі, варто відразу після нашестя цих шкідників. Вони несуть як дискомфорт постояльцям, а й небезпека здоров'ю. Не говорячи вже про підрив авторитетності закладу.

Звідки ці комахи

Ретельне прибирання, своєчасне усунення залишків їжі з номерів, акуратність та уважність персоналу не зможуть стати гарантією відсутності шкідливих комах. Може знадобитися боротьба з тарганами у готелі найвищих стандартів сервісу та престижності. Звідки з'являються шкідники?

  1. З вентиляції, підвалу, горища. Особливо у будинках старого фонду та спорудах на кілька власників.
  2. Із речей гостей. Таракан, який випадково потрапив у валізу, вже за кілька днів може дати приплід і стати причиною поширення комах по всьому готелі.
  3. Із каналізаційних магістралей. Таргани не бояться води, можуть легко переміщатися трубами.
  4. Із кухні. У великих готелях часто є ресторан або кафе. Недотримання санітарних норм у цих зонах призводить до поширення тарганів по всій будівлі, аж до готельних номерів.

Своєчасна боротьба – мінімум наслідків

Коли популяція активно розвивається, приміщення просто кишать небезпечними та неприємними комахами, вивести тарганів у готелі буде складно. Як тільки побачили кілька особин, знайте, що їхня кількість з кожним днем ​​збільшуватиметься в геометричній прогресії. Для власників готельного комплексу це може ототожнюватись із крахом бізнесу. 

Крім суб'єктивного неприйняття та мерзенних відчуттів постояльців, таргани викликають низку проблем:

  • неможливість проходження санепідеміологічної сертифікації, обов'язкової для громадських закладів. Спеціальні служби з перевіркою можуть виїжджати кілька разів на рік, а відкрити наново готель можна лише після вирішення маси бюрократичних питань;
  • підрив авторитетності закладу Навряд чи гості довірятимуть місцю, де спостерігали нашестя комах. Питання, як витравити тарганів, стане для власників готелю обов'язковим вирішенням своєї конкурентоспроможності;
  • небезпека здоров'ю людини. Комахи розносять небезпечні захворювання, що провокують розвиток астми, екземи. 
  • пошкодження оздоблювальних матеріалів у номерах. Продукти життєдіяльності тарганів, пошкоджена штукатурка та відклеєні шпалери, під якими кишать комахи – не найприємніше видовище для постояльців.

Якісна дезінсекція як ефективний метод боротьби з тарганами

Тільки комплексний підхід допоможе вирішити проблему поширення та зростання популяції комах. Мало просто винищити дорослих особин, важливо виключити розвиток личинок і поява потомства з кладок яєць. 

Не з чуток знають, як боротися з тарганами в готелі фахівці компанії PestCo. Застосування найефективніших методів обробки, використання безпечних для людини препаратів дезінсекції, знищення всіх шкідників у всіх приміщеннях закладів готельно-ресторанного комплексу.

Алгоритм PestCo, як ефективно вивести тарганів:

    • об'єктивно оцінити ступінь поразки та масштаби популяції;
    • знайти всі місця колонізації комах, траєкторію їхнього руху в будівлі. Локалізувати місце перебування тарганів неможливо, адже вони пролазять у будь-які щілини та отвори;
    • вибрати кінцеву мету - профілактика, як швидко вивести тарганів для повного знищення або винищити кількість особин до безпечного рівня (регуляція чисельності);
  • Вибрати оптимальні препарати. Гелеві приманки типу Глобал, Убивча сила, Супер фас, крейдяні олівці Машенька, Глобал, порошки Байгон. Для масштабних уражень можуть знадобитися генератори туману та рідкі/порошкові концентрати для дрібнодисперсного розпилення та обробки важкодоступних місць (Дракер 10.1, Ципервіт, Пропал та ін.);
  • вибрати відповідний метод впливу. Для невеликої кількості комах будуть ефективні приманки, клейові суміші. Для величезних популяцій необхідна комплексна дезінсекція всіх приміщень.

Послуги фахівців PestCo – ефективний та безпечний спосіб, як вивести тарганів у готелі. Препарати, що застосовуються, нетоксичні для людей. Після заходів винищення комах та ретельного збирання не залишиться неприємного запаху. Жодних пошкоджень оббивки стін, меблів хімпрепаратами. Локальний вплив на шкідливих особин.

Компанія PestCo заслуговує на позитивні відгуки клієнтів, адже абсолютно лояльна до їхніх потреб та прохань. Дезінсекція у будь-який зручний час без відриву від основної діяльності вашого закладу HoReCa. Виїзд спеціалістів можливий у будь-який куточок України.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція