Як позбутися від бліх вдома

23 лютого 2021

Як позбутися бліх з будинкуПоява в будинку кровоссальних комах - небезпека для всіх мешканців. Цим шкідливим істотам все одно кого кусати, тому дилема як позбутися від бліх вдома може виникнути не тільки у власників домашніх тварин.

Стрибаючі членистоногі істотно погіршують якість життя людини і благополуччя в домі:

  • неприємно кусають, місця ураження сверблять, червоніють, нерідко запалюються;
  • блохи - переносники збудників небезпечних захворювань;
  • активно розмножуються, популяція може досягати величезних розмірів вже за 2 тижні. Самки не шукають спеціальних місць для відкладання яєць, з силою розкидають невеликі порції на покриви хазяїна, на килими, в щілини підлоги.

Якщо в домі є тварини

Навіть ретельна обробка домашнього улюбленця інсектицидними спреями, шампунями не завжди буде гарантією відсутності кровоссальних паразитів. Їх можна занести в будинок з вулиці на взутті, на одязі, після контакту з іншими тваринами. Гризуни теж легко можуть бути переносниками шкідливих комах. Як знищити бліх в будинку, де є вихованець?

  1. Чітко дотримуватися графіка лікування і профілактики кішок, собак, кроликів від зараження паразитами.
  2. Прати підстилки, м'які іграшки при високій температурі.
  3. Регулярно проводити прибирання пилососом.
  4. При великій популяції бліх використовувати спеціальні професійні розчини та концентрати для комплексної дезінсекції приміщень, меблів, предметів інтер'єру.

Як тільки помітили хоч одну блоху, будьте впевнені, що за нею піде армія. Можете самостійно шукати, чим труїти бліх вдома, купувати Дихлофос, розсипати порошок Байгон, але простіше довірити весь процес масового винищення бліх фахівцям PESTCO.

Земляні блохи

Як знищити бліх в будинкуСтраждати від розчухування і укусів комах можуть люди, в будинку яких немає вихованців. Особливий різновид непрошених «гостей» - підвальні або земляні блохи. Жучок Altica Oleracea мешкає в грунті і рослинах, але потрапляючи в квартиру, будинок перетворюється в кровоссальну істоту. Вона не живе на шкірних покривах людини, але приносить масу неприємностей у вигляді укусів.

Алгоритм як позбутися від земляних бліх в будинку нітрохи не відрізняється від описаного вище. Якщо є тварини вдома, їх потрібно обробити незалежно від того, чи помічено ураження шерсті паразитами чи ні.

Найкраща профілактика - беззаперечне дотримання чистоти. Часто пилососити не тільки килими, але і меблі, штори, книжкові полиці. Більше уваги приділяти щілинам, стикам, плінтусам. Викиньте непотрібні речі, адже саме в захаращеності комахи активно розвиваються і відчувають себе в безпеці.

Значних труднощів викликає питання, як позбутися від бліх з будинку де є дитина. Розставити приманки з інсектицидом по всьому периметру не вийде, адже допитливий непосида може спробувати їх на смак. Обробити приміщення хімічними препаратами можна, але тільки при евакуації всіх мешканців хоча б на кілька днів. Після цього слідує ретельне прибирання, дезінфекція всіх поверхонь - складне завдання. Тільки професіонали своєї справи зможуть виконати цей процес швидко і безпечно для всіх членів сім'ї.

За якісними послугами дезінсекції до PESTCO

Блохи в квартирі без тварин, навала паразитів на домашніх вихованців і всіх мешканців дому, боротьба з кровососами при величезній популяції не тільки в квартирі, але і підвальних приміщеннях? Весь комплекс послуг з якісного винищення комах готові запропонувати фахівці PESTCO.

Тут практикують всебічний підхід в боротьбі з блохами:

  1. Попередня локалізація, визначення обсягу робіт. Житлові чи виробничі приміщення, чи є можливість відселити мешканців на кілька днів чи тільки на час виконання робіт тощо.
  2. Підбір інсектициду під конкретного паразита і умови. Тільки препарати гострої дії (вбивають відразу).
  3. Безпосередня обробка простору - всіх поверхонь, меблів і навіть вихованців, які проживають в квартирі. Це невід'ємний пункт, як позбутися від бліх у квартирі назавжди, а не тільки знизити їх популяцію.
  4. Якщо помічені гризуни, дератизація з метою виключення перенесення бліх цими тваринами.
  5. Усунення залишків хімікатів, прибирання.
  6. Перевірка і контроль результату.
  7. Профілактична обробка суміжних приміщень, будівлі в цілому.

Настільки ретельне опрацювання плану впливу викликає позитивні відгуки задоволених клієнтів. Вам не потрібно самим замислюватися, як вивести блохи з будинку, як не нашкодити маленьким дітям, вихованцям небезпечними інсектицидами. Фахівці самі підберуть найкращі препарати з урахуванням індивідуальних особливостей мешканців і конкретного призначення приміщення. У PESTCO готові до замовлень різної складності. Одну квартиру або багатоповерховий будинок - засобів, обладнання, трудових ресурсів вистачить для будь-яких завдань.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція