Дезінфекція при коронавірусі

12 листопада 2020

Коронавірус, який виявили в Китаї в кінці грудня 2019 року і який сьогодні поширився по всьому світу, за походженням є зоонозною інфекцією. Це гостре вірусне захворювання, при якому переважно уражаються органи дихальної системи і шлунково-кишкового тракту, викликаючи важкі клінічні прояви. Це абсолютно новий штам, який назвали 2019 nCoV. Серед його ускладнень лідирує вірусна пневмонія. За даними ВООЗ смертність від нього в три рази вище в порівнянні зі смертністю від сезонного грипу. При тісному контакті з інфікованою людиною (вдома, медичній установі, в магазині) вірус 2019 nCoV передається від людини до людини повітряно-крапельним, повітряно-пиловим шляхом, до чинників передачі відносяться виділення носоглотки (при чханні, через виділення з носа і краплі слини).

Дезінфекція при коронавірусі

Заходи профілактики

Щоб знизити ризик зараження новим коронавірусом слід дотримуватися профілактичних заходів:

  1. Максимально обмежити контакти з оточуючими людьми;
  2. Уникати відвідувань місць з великим скупченням людей;
  3. Використовувати засоби індивідуального захисту (маски, рукавички);
  4. Регулярно мити і дезінфікувати руки спиртовмісними препаратами;
  5. Провітрювати приміщення;
  6. Проводити дезінфекцію.

Заходи профілактики дезінфекції

Дезінфекція при коронавірусі

Так як вірус 2019 nCoV поза організмом (на поверхнях) може жити кілька годин, його можна вбити за допомогою знезараження всіх поверхонь професійними дезінфікуючими розчинами. Дезінфекційні заходи допоможуть не допустити поширення інфекції. Особливу увагу слід приділити дезінфекції наступних об'єктів:

• Місць громадського користування (під'їзди, ліфти, поручні, громадський транспорт, магазини, які на час карантину обслуговують споживачів, аптеки, сходові марші, дверні ручки в цих будівлях), адже саме вони можуть ставати факторами передачі інфекційних захворювань;

• Приміщень, в яких знаходяться хворі (лікарні, кімнати самоізоляції);

• Приміщення, в яких люди перейшли на двотижневий самокарантин через приїзд з-за кордону або можливого контакту із зараженими людьми;

• Приміщень після хворих і померлих.

Дезінфекція при коронавірусі

Хто і якими засобами проводить дезінфекцію під час епідемії вірусу 2019 nCoV ?

Під час масової епідемії коронавірусу, дезінфекцію поверхонь і приміщень можна проводити самостійно або звернутися до спеціальних служб. Порядок проведення дезінфекційних заходів регулюється "Санітарно-епідеміологічними вимогами до організації та здійснення дезінфекційної діяльності". Наша компанія готова здійснити заходи щодо проведення профілактичної, осередкової, поточної і заключної дезінфекції, застосовуючи механічні, фізичні, хімічні та біологічні методи. Використання хімічних засобів в даній ситуації дає найкращий результат, це ефективно і економічно.

У нас є великий вибір препаратів, які можна використовувати в рамках дезінфекції від коронаврусу, вони ефективні проти цієї інфекції і дозволені для використання в присутності людей. Спеціально навчені люди з дотриманням всіх заходів захисту і правил знезараження правильно підберуть необхідні речовини. Вони чітко розрахують кількість концентрату, необхідного для приготування робочого розчину і оброблять необхідні ділянки, мінімізуючи його вплив на людей і навколишнє середовище.

Якщо ви хочете замовити послуги професійного дезінфектора або придбати препарати для знезараження рук і поверхонь з бактерицидною, фунгіцидною, віруліцидною дією, звертайтеся в нашу компанію. У нас завжди в наявності Жавель-Клейд, Санідез, Бланідаз, Дезактін, інші таблетки і розчини.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція