Як позбутися мух швидко і ефективно?

11 вересня 2019

Мухи, які найбільше докучають в теплу пору року, є непроханими гостями в будинку. Вони настирливо дзижчать над вухом, сідають на продукти, залишаючи там свої екскременти, а також передають різні інфекції, серед яких черевний тиф, холера, дизентерія та інші захворювання. І не дивно, адже тільки на поверхні цієї комахи знаходиться більше шести мільйонів бактерій, а в кишечнику - і того більше. При таких обставинах, необхідно знати, як позбутися від мух і попередити розвиток небезпечних хвороб.

Заходи боротьби з літаючими комахами

У міських квартирах, де немає такого масового скупчення цих двокрилих комах, можна обійтися липкою продукцією або водорозчинними принадами. Але як же впоратися з великим кількісним складом, який любить жити в цехах з переробки продуктів, в ресторанах і кафе, м'ясокомбінатах та інших об'єктах, що вимагають суворого дотримання санітарних норм? У цих закладах їм є чим поласувати і є де відкладати яйця після спарювання, адже в приміщенні великий достаток їжі і органічних відходів. Підвішування липких стрічок не завжди естетично, тому підприємці все частіше звертають увагу на більш радикальні методи боротьби з мухами, особливо на інсектицидні прилади для вилову двокрилих. Їх перевагою є:

  1. Механізм їх дії заснований на використанні ультрафіолетового світла, який максимально ефективно привертає увагу організмів і ті летять, потрапляючи на електроловушкі. Їх загибель настає в результаті електричного розряду в момент наближення до сітки;
  2. Повністю екологічно безпечні, так як для роботи не використовуються хімічні речовини;
  3. Мають естетичний вигляд, тому можна використовувати в будь-якому типі приміщення;
  4. Купивши одного разу таке обладнання, питання як позбутися від мух не буде таким актуальним, так експлуатаційний термін приладу досить великий;
  5. Ефективність має і до інших видів організмів (комарі, мошка, оводи).

Як бачите, методи боротьби з комахами можна підібрати залежно від характеру роботи виробництва, чисельності та виду особин і інших умов. Втім, можна замовити послуги спеціалізованих служб, які проведуть дезінсекцію найрезультативнішими методиками.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція