Поради з боротьби зі шкідниками та профілактиці

30 серпня 2019

Побутові шкідники - це частина життя. У якийсь момент кожному, ймовірно, доведеться зіткнутися з ними вдома. У минулому природною тенденцією було знищення шкідників з використанням хімікатів. Проте, тепер ми знаємо, що багато які з хімікатів для боротьби зі шкідниками в минулому були токсичними і занадто широко вживаними. Хоча іноді все ще рекомендується використовувати хімікати для знищення комах, хімічні речовини, що використовуються сьогодні, набагато безпечніше. Давайте розглянемо деякі корисні поради для безпечної боротьби з шкідниками.

Профілактика - це ключ від появи шкідників

Вам не потрібно буде турбуватися про боротьбу зі шкідниками, якщо ви перешкоджатимете їх проникненню в будинок. Огляньте будинок на наявність дір ​​і тріщин, оскільки з часом вони з'являться в будь-якому будинку. Вони можуть бути на стінах, навколо дверей і вікон або навіть в фундаменті. Якщо є хоч якийсь вхід, його знайдуть комахи і гризуни. Інший компонент профілактики - зробити інтер'єр будинку некомфортним для шкідників. Це означає, що будинок повинен бути чистим і акуратним. Не залишайте їжу або обгортки, і переконайтеся, що про ваші рослини добре піклуються і регулярно перевіряють їх стан.

Спробуйте натуральні засоби від шкідників

У багатьох випадках, якщо в будинку є шкідник, природний засіб може допомогти. Наприклад, якщо в будинку з'явилася миша, ви можете позбутися  за допомогою мишоловки і шматочку сиру, а не за допомогою отрути. Якщо комахи псують домашні рослини, то обприскування маслом або розмарином може допомогти позбутися від них.

Маленькі області

Обробіть конкретну область, де є проблема з шкідниками, а не труїть весь будинок. Звичайно, це може бути можливо не у всіх сценаріях, проте, це часто кращий перший крок при позбавленні шкідників. Наприклад, якщо у вас завелися мурахи, пастка з приманкою може спрацювати краще, ніж розбризкування отрути на всій кухні.

Особливі хімікати

Коли вибираєте пестицид, переконайтеся, що обираєте той, який безпечний для використання всередині приміщень. Він також повинен бути розроблений для конкретної проблеми зі шкідниками, яку ви прагнете усунути. Всякий раз, коли ви використовуєте хімікат всередині будинку, дуже уважно дотримуйтесь рекомендацій на етикетці. Якщо ви не впевнені, з яким типом комах або шкідників маєте справу, зателефонуйте в PESTCO, і ми допоможемо вам визначити проблему і потенційне рішення.

Відкриті вікна

Хороша вентиляція завжди важлива при використанні хімікатів в приміщенні. Захистіть себе під час нанесення отрути, одягнувши одяг, який покриває всю шкіру. Потім, після завершення, відкрийте вікна, щоб зробити протяг і вивести з повітря токсини.

Безпека

Отримання допомоги від експерта може бути найшвидшим і безпечним рішенням. Подумайте про те, щоб зв'язатися з компанією PESTCO, яка займається боротьбою з шкідниками і пропонує натуральні органічні розчини. Ми в змозі швидко ідентифікувати проблему і вирішити її  безпечними та доступними варіантами боротьби зі шкідниками.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція