Фумігація - знищення комах, гризунів і мікробних забруднень

19 липня 2019

Коли популяція шкідників вимагає втручання, фуміганти є найкращим інструментом для проникнення в місце їх скупчення, не залишаючи небезпечних залишків і не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Однак фуміганти також можуть бути і смертельно небезпечними. Безпечне використання таких речовин вимагає належним чином навчених і сертифікованих фахівців. Компанія «PESTCO» має досвідчених і ліцензованих фумігаторів, які щороку проводять сотні процедур знищення шкідників на виробничих, переробних, комерційних і складських об'єктах. Безпека має життєво важливе значення на кожному етапі підготовки і проведення фумігації.

Компанія «PESTCO» володіє знаннями, можливостями і обладнанням для фумігації широкого спектру структур для безпечного і ефективного контролю над комахами, гризунами і мікробними забрудненнями.

Фосфін (PH3)

Фосфін або гідрофосфін є ефективним і широко використовуваною речовиною для застосування в продуктах фумігації. Фосфінові реактиви мають різні склади, в тому числі: гранули, таблетки і блистерні упаковки. Тверді металеві фосфіди реагують з водяною парою з утворенням фосфору водню. Тепле вологе повітря прискорює цю реакцію, в той час як прохолодне сухе повітря уповільнює її. Швидше відбувається реакція- більше тепла досягається, що збільшує ймовірність самозаймання.

Фосфін схвалений для застосування в якості сировини для сільськогосподарських продуктів, харчових продуктів, кормів для тварин і їх інгредієнтів, тютюну та інших непродовольчих товарів.

Сульфурілфторід (SO2F2)

Сульфурілфторід (SF) - це фумігант без кольору, запаху і смаку. SF всмоктується комахами і гризунами при вдиханні, і викликає їх смерть, запобігаючи виробленню енергії. Норми дозування SF варіюються в залежності від цільового шкідника і температури. Деякі призначені для обробки житлових приміщень, тоді як інші - для комерційних будівель, включаючи млини, заводи з переробки харчових продуктів та склади.

Застосування сульфурілфторіду включає інтенсивну герметизацію конструкцій, ретельне планування, правильне розміщення місць введення та контролю, а також використання сучасного обладнання для моніторингу концентрацій.

Діоксид вуглецю (CO2)

Діокис вуглецю - єдиний схвалений фумігант для лікування органічних продуктів, заражених комахами. Вуглекислий газ вбиває комах, приводячи до їх зневоднення. Для фумігації за допомогою CO2 необхідно підтримувати концентрацію вуглекислого газу в межах 35-60% при кімнатній температурі протягом 4-21 дня. Навіть при такій концентрації і тривалості процедура не завжди ефективна на 100%.

Для використання Діоксиду вуглецю в якості органічного фуміганта необхідні спеціальні брезенти і камери.

Термічна обробка

Температура безпосередньо впливає на фізіологію комахи. Змінюючи температуру, ви можете змінити метаболізм, дихання і рух комахи. Підвищення температури до 60 градусів за Цельсієм протягом приблизно 24 годин забезпечує відмінний захист від комах. Термічна обробка - це нетоксичний, але і не найкращий спосіб боротьби з шкідниками.

Термічна обробка також може виконуватися в поєднанні з фумігантами. Підвищення температури збільшує частоту дихання комахи, що дозволяє вдихати більше токсину, забезпечуючи більш ефективну процедуру в цілому.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція