Дератизація - знищення гризунів професіоналами

3 липня 2019

Дератизація - це більш складний процес, ніж просто вбивство гризунів. Ви, як власник будинку, а також найняті вами професіонали, повинні створити всеосяжний план, щоб переконатися, що всі гризуни видалені з дому і що така проблема більше не повториться. Хоча це особливо актуально, якщо у вас вже виникала подібна ситуація. Навіть в перший раз проблему краще вирішувати таким чином, який гарантує ймовірність того, що вам не знадобиться знову наймати компанію з винищенню гризунів протягом року.

Знищення мишей

Є кілька способів, щоб знищити мишей в будинку. Старомодні мишоловки і раніше залишаються найпопулярнішим вибором. Вони ефективні і залишають можливість для утилізації мертвої тварини. Як правило, це найбільш важливі моменти для власників будинку. Якщо ви пробували позбутися гризунів за допомогою мишоловок, але не досягли результатів, спробуйте липку харчову приманку, таку як арахісове масло. Крім того, миші - вибагливі істоти, тому переконайтеся, що ви розмістили кілька пасток по всьому будинку. Ймовірно, непогано було б подвоїти кількість пасток, яке, на вашу думку, необхідно для знищення мишей.

Винищення щурів

Щури представляють ще більшу проблему для домовласників. Їхні потужні щелепи можуть прогризти бетон і завдати значної шкоди дому. Як і інші гризуни, такі як білки, вони можуть гризти електропроводку і створювати аварійну ситуацію і небезпеку пожежі. Як і в разі мишей, не варто використовувати отруту для знищення щурів, коли це можливо. Щурячу отруту може завдати шкоди вихованцям в будинку. Крім того, коли ви вбиваєте щурів, блохи, і кліщі, які жили на ній, будуть шукати нового господаря, що може спричинити за собою проблеми для вашого здоров'я і здоров'я ваших близьких.

Коли буде потрібно найняти професіоналів зі знищення гризунів?

Якщо ваші потреби в знищенні гризунів знаходяться поза контролем звичайних пасток, вам, ймовірно, доведеться зателефонувати в професійну компанію з винищенню гризунів. Якщо ваш винищувач планує використовувати отруту або яку-небудь техніку, після якої мертві гризуни залишаться в стінах вашого будинку, переконайтеся, що ви обговорили, скільки буде коштувати видалення мертвих тварин і необхідних запобіжних заходів.

Яким би нелогічним це не здавалося, власник будинку цілком може впоратися з безпосередньою присутністю мишей чи пацюків, але йому необхідно викликати фахівця для виключення проникнення гризунів, який ефективно ізолює точки входу в будинку. У мишей і щурів складні скелети, що дозволяють їм проникати в простори, набагато менші, ніж їх власні розміри. Типовий щур може пройти через отвір розміром з чверть її розміру, а миша - через отвір розміром з олівець. Навіть професіонал, ймовірно, не зможе зробити ваш будинок повністю захищеним від гризунів, але він помітить і виправить багато речей, які ви пропустите.

Порада. Для знищення гризунів також можна використовувати звукові пристрої для випромінювання високочастотних звукових хвиль, які допоможуть вигнати їх з вашого будинку. Вони дорогі і не завжди ефективні на 100 відсотків. Якщо ви можете собі їх дозволити, їх краще використовувати як частину плану профілактики, а не як засіб для винищення.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція