Як позбутися тарганів ?

29 жовтня 2019

Якщо у вас вдома опинилися неприємні членистоногі, а ви не знаєте як позбутися тарганів, не панікуйте завчасно. Для початку озирніться і обстежте будівлю, щоб визначити масштаби навали і чисельність особин. Якщо це тільки перші ознаки - впоратися із завданням можна буде своїми силами за допомогою надійних сучасних засобів-інсектицидів. А ось коли шкідники живуть у вас вже тривалий час, скоріше за все вони створили вже цілі колонії і їх присутність буде видно по наявності залишків хітинових покривів, порожніх або повних яйцевидних капсул, наявності екскрементів в харчових продуктах, якими так люблять насолоджуватися прусаки.

Ось в такому випадку обмежитись звичайним порошком від тарганів або гелем не вийде, доведеться викликати спеціалізовану службу, яка швидко, якісно і надійно виконає дезінсекцію вашого об'єкта. Таке рішення буде виправдано завдяки наступним факторам:

  1. З огляду на той факт, що в популяціях цих комах знаходяться особини з високою стійкістю до різних хімічних речовин, професіонали зможуть правильно підібрати потрібну речовину для проведення обробки. Воно буде ефективно впливати як на самих членистоногих, так і на їх личинки;
  2. Зуміють визначитися з епідеміологічною значимістю комах, провести безпечну обробку об'єктів будь-якого призначення і будь-якої площі, а також суміжних з ними приміщень, щоб повністю унеможливити  подальше їх розмноження і пересування;
  3. Фахівці санепідеміологічних служб знають як позбутися тарганів за допомогою різних сучасних технологій, вони підбирають методику дезінсекції, що дозволяє забезпечити проникнення інсектицидних препаратів у важкодоступні місця. Це може бути і мілкодисперсне розпорошення за допомогою генераторів туману або більш чистий і екологічний метод озонування, для яких необхідна наявність професійного обладнання.

Втім, спеціальні служби знають не тільки, як позбутися тарганів, але і як провести контроль і перевірку результатів проведеної дезінсекції, а при необхідності виконають повторну обробку приватного будинку, санаторних комплексів, лікувальних установ, підприємств громадського харчування та інших комерційних підприємств.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція