Як видалити запах сигарет в приміщенні?

23 вересня 2019

Неприємний задушливий запах тютюну може перетворити життя людини в справжнє "пекло", а сама будівля, яким би дизайном ви його не прикрашали, буде нагадувати нічний клуб з прокуреними стінами. Однозначно, в такому будинку комфортно себе почувати не буде навіть закоренілий курець, адже цей сморід призводить до порушення дії органів чуття і регулярних головних болів, а тютюновий дим, який виділяється є фармакологічно-активною речовиною, токсичним, канцерогенним і мутагенним, здатним вражати нервову і кровоносну системи, органи травлення, викликати отруєння, хвороби серця, ракові та інші захворювання. Синильна кислота, діоксид азоту, безліч важких металів, нітрозаміни, стирол та інші небезпечні для здоров'я компоненти містяться в тютюновому димі, не кажучи вже про нікотин, як про отруйну речовину, яка залишає після себе неприємний сморід і пекучий смак. Це сморід просочує всі поверхні в будинку, стіни, підвіконня, стелі, одяг та інші предмети інтер'єру, але позбутися від нього досить складно. Тому, якщо вам у спадок перейшла квартира з такими "ароматами", не поспішайте облаштувати її меблями, поцікавтеся спочатку, як видалити запах сигарет в приміщенні.

Найефективніший метод усунення сигаретного запаху

Навіть не намагайтеся в такій ситуації застосовувати різні ароматизатори і освіжувачі повітря, вони можуть дати тільки незначний короткочасний ефект в разі, якщо ви чекаєте гостей. Але в першу чергу вам потрібно подбати не про гостей, а про себе, адже гості підуть, а вам жити ще довгі роки з цим неприємним і небезпечним ароматом. "Але як видалити запах сигарет в приміщенні назавжди?" - запитаєте ви. Починати робити ремонт, міняти штори, шпалери і інтер'єр, розставляти феліжанки з кавою, протирати кожну книжку, міняти  покриття стелі - це все малоефективні і витратні заходи.

Одним пострілом можна вбити двох зайців, якщо скористатися сучасними технологіями очистки повітря за допомогою озону, що створюється спеціальним обладнанням , міститься в атмосферному повітрі . Озон здатний проникати у важкодоступні місця, усуваючи на молекулярному рівні різні домішки, отримані в результаті життєдіяльності людини, в тому числі і сигаретний сморід.

Переваги озонування перед іншими методами очищення повітря

Озонування має безліч переваг в порівнянні з іншими методами очищення повітря:

  1. Цей варіант обробки підходить для будь-яких типів будівель, він нешкідливий, адже озон не накопичується в житлі, а після проведення заходу від нього залишається повністю безпечний продукт його розпаду (кисень);
  2. Замовляючи озонування, ви не тільки очистите повітря від тютюнового диму і запаху, але і створите комфортне середовище для проживання без цвілі, грибків і хімічних з'єднань, адже дія озону різноманітна;
  3. Скоротіть час і кошти, які б вам довелося витратити на ремонт і нові меблі.
Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція