Новий засіб для знезараження та дезінфекції питної води

23 вересня 2019

Нічого не має такої цінності в житті людини як вода. На перший погляд здається, що це звичайна прозора рідина, яка оточує нас всюди, але , вона і є основним джерелом життя на планеті. А питна вода, доведена до необхідних норм методом її обробки, здатна збільшити тривалість життя людини більш, ніж на 20 років. Вона бере активну участь в засвоєнні необхідних елементів, зволожує кисень для дихання, відновлює імунну систему, регулює температуру тіла, виводить шлаки і токсини, стимулює регенерацію тканин і всіх функціональних процесів в організмі. Споживання достатньої кількості води, а головне високої якості - відмінний спосіб бути здоровою людиною. Домогтися таких показників дозволяє знезаражити та дезінфекувати питну воду, яку можна проводити декількома способами, але найбільш доступним і ефективним засобом сьогодні є Акватабс 8, 68.

Особливості таблеток для обробки води

Акватабс

Акватабс - абсолютно новий препарат, розроблений для використання в польових умовах і для знезараження питної води в централізованому водопостачанні. Це спеціальні таблетки з запахом хлору, які мають бактерицидні, фунгіцидні та віруліцідні властивості, вони ефективно протидіють епідемії захворювань, забезпечуючи інактивацію вірусів, бактерій і грибків. Завдяки складу, де основною діючою речовиною є дихлорізоцианурат натрій, препарат здатний вбивати віруси "пташиного" і "свинячого" грипу, збудників гепатиту і ВІЛ, мікобактерії туберкульозу.

Особливістю даної продукції є той факт, що таблетки вирішують проблему забезпечення знезараження запасів води в умовах виникнення надзвичайних ситуацій в зоні лиха, військових дій, осередках інфекцій і звичайно ж - у звичайній життєдіяльності, де досить низький рівень впровадження сучасних технологій водоочищення.

Знезараження води - важливе завдання протиепідемічного забезпечення, до того ж Акватабс використовують для обробки емкостей, які призначені для зберігання води, для обробки санітарно-технічного обладнання, інвентарю та підсобних приміщень в різних сферах народного господарства.

Проведення дезінфекції

Дані таблетки для дезінфекції питної води сертифіковані Міжнародною організацією зі стандартизації ISO-9002, воно відповідає всім вимогам Європейського союзу до виробництва медичних засобів.

Акватабс 8,68 використовується при нецентралізованому водопостачанні для хлорування водопровідної, криничної, річкової води, яка потребує знезараження від бактерій і вірусів згідно епідеміологічними показниками.

Для обробки різних об'єктів використовуються розчини Акватабс, концентрація яких складає від 0, 0025% за активним хлором до 0, 2%, при цьому час експозиції водопровідної, криничної і річкової води складає 30 хв. Для дезінфекції води каламутній зі струмка, ставка або іншого джерела, її спочатку потрібно відфільтрувати або відстояти. Вода, забруднена фекаліями також потребує попередньої фільтрації перед обробкою цим засобом.

Також наша компанія проводить дезінфекцію стоматологічних клінік у Вінниці, офіс-центів та скадських приміщень.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція