Як позбутися клопів?

9 вересня 2019

Якщо у вас з'явилися клопи, знайте - це дуже небезпечне сусідство, яке може зашкодити вашому здоров'ю, адже вони відносяться до синантропних кровосисних організмів і є ектопаразитами людини. Проколюючи його шкіру і харчуючись кров'ю, комахи залишають довгі "доріжки" укусів, а також виділяють в місці уколу слину, заражаючи здорову людину черевним тифом, бруцельоз, віспою, туляремією та іншими інфекційними захворюваннями. Як виявити, а тим більше як позбутися від клопів, радять багато з тих, хто на власному досвіді відчув дію цих паразитуючих особин. Вони-то, напевно, переконалися, що боротися з ними поодинці народними методами просто неможливо, так як паразитарні організми ведуть нічний спосіб життя і ховаються не тільки в складках одягу або постільної білизни, але і в електронній техніці.

Професійне знищення комах

Для тих, хто потребує допомоги у вирішенні цього завдання, хочеться порадити різні сучасні засоби для знищення комах, але найбільш дієвими виявилися концентрати, які розроблені на основі пиретроїду циперметрину. Вони мають відмінні інсектицидні і акарицидні властивості, призначені для використання в житлових і нежитлових приміщеннях різного спрямування. До таких речовин відносяться Ціпервіт, Ціпертрін, Дракер 10.2, робочі розчини яких готуються безпосередньо перед застосуванням згідно з інструкцією. Обприскування проводять всіх поверхонь, включаючи дрібні щілини, а також зони, де можуть знаходитися і розмножуватися шкідники (матраци,  верхнє покриття меблів, фоторамки, вимикачі та інше).

Як правило, ці інсектициди використовуються в роботі дезінсекційними службами, які мають спеціальне обладнання для розбризкування під високим тиском, що дозволяє формувати мікрокапсули, які забезпечують глибоке спрямоване проникнення препаратів в важкодоступні ділянки. Як позбутися від клопів з такою ж ефективністю іншими препаратами і способами, поки не придумали. Щоб замовити професійну дезінсекцію, слід зв'язатися з представниками служби за телефоном, вони виїдуть на огляд будівлі, підберуть відповідний засіб і проведуть якісну обробку всього за  пів години.

Дератизація Дезінсекція Дезінфекція Фумігація Дезінсекція Агро

Популярна продукція